Dee Moi

London-based Yoga Instructor teaching at

KX, KXU, BXR and The Old Printworks in London

Dee je inštruktorica joge, pisateljica in umetnica. Trenutno deli čas med Londonom, Beirutom in Los Angelesom, kjer vodi delavnice joge, istočasno pa poučuje v resortih po vsem svetu. Deeina vadba joge je igriva z močnim poudarkom na mehaniki telesa, saj verjame, da pravilna poravnava lahko (in tudi bo) njene učence popeljala do najzahtevnejših, gravitaciji nasprotujočih poz.

 

Njeni učenci Deeino jogo opisujejo kot “ulični slog” z močnim poudarkom na tekočem gibanju, posipano s filozofijo življenja avtentičnega življenja, s katerim se ljudje zmorejo dvigniti nad negativne vzorce razmišljanja in prevzamejo nadzor nad lastno srečo in svojimi življenji.

 

Dee je opravila dvoletni študij filozofije joge pod mentorstvom Carlosa Pomede in se urila na temo anatomije in poravnanosti pri BWY. Trenutno piše knjigo o “življenju pod lastnimi pogoji”, pripravlja razstavo umetnosti za leto 2018, kasneje letos pa se bo odpravlja v Indijo na dodatnih 500 ur naprednega izobraževanja za učitelje.

 

Dee verjame, da sta neprestano izobraževanje in zabavno in strastno življenje temelj večjega udobja v lastnem telesu.

 

 

Prijavi se

Dee lahko slediš na

spletna stran

www.deemoi.co.uk

Sobota    9:00 - 13:00

Dvorana 4

Nedelja    14:00 - 18:00

Dvorana 3

Delavnica j*biga...

In-verzije inverzij...

Kaj če bi bila triurna delavnica joge lahko posvečena hudi vadbi joge IN sprejemanju prakse “Je*i ga” za zdravljenje vseh bedarij, ki jih s seboj nosite celo večnost… saj veste, kaj mislim: bedni bivši/bivše, otroške travme, prijateljevo izdajstvo, pomanjkanje samozavesti, žalost, izguba, vse to...

 

V tej delavnici se ne bomo objemali in si zatrjevali, da smo vsi samorogi! To bo fizični izziv, prepleten z vajami za pozornost, s pomočjo katerih se bomo zasidrali v prakso pragmatičnosti, sprejemanja in osredotočanja realnega stanja in iskali moč v vseh šibkih točkah, stran od iluzij in traparij.

 

Iz perspektive Asana joge  je ta delavnica namenjena novincem v vajah ravnotežja na rokah in inverzij, ter tistim, ki jih že obvladajo, pa si želijo naučiti novih tehnik...

Moj cilj je, da vas naučim, da ravnotežje na rokah ni le stvar močnih rok, ampak je pomembno, da se naučimo premikati težišče, uporabiti noge in medenico, ter znati izrabiti svoje jedro tako, da roke, ki vas podpirajo, nosijo manjši del teže.

 

Iz perspektive prakse “Je*i ga” vam želim združiti fizično in psihično moč s čustveno močjo in narediti velik korak proti zdravim in izpolnjujočim navadam...

 

Število mest je omejeno (radi imamo, da je učilnica prostorna z veliko prostora za igro).

Delavnica je za vse nivoje, vsi so dobrodošli, tudi vaša stara mama ;) (če ima vsaj nekaj predhodnih izkušenj z jogo)...

 

Moje popotovanje v stoje na rokah se je odvijalo po dolgi in zaviti poti, prepleteni z mnogimi padci in razočaranji, ki niso značajni za jogija, saj nas pri odkrivanju joge vsi spodbujajo, da se ne ženemo za popolnimi izidi vadbe in perfekcijo izvedbe asan, temveč da naj raje uživamo v popotovanju… to naj bi držalo tudi pri vsakodnevni praksi. Pa vendar, ali se ne bi bilo lepo enkrat osredotočiti na inverzije iz anatomskega in gimnastičnega vidika? Da bi se naučili o mišicah, ki jih moramo razviti, da bi se lahko invertirali in se naučili vaj, ki jih lahko izvajamo doma, da okrepimo telo na vseh pravih mestih?

 

Moje potovanje s stojami na rokah me je od posvečanja vadbi joge popeljala v londonske gimnastične telovadnice, saj mi popolnost pri zadrževanju inverzij ni dalo miru.

 

Mnogo sem se naučila in morala sem se na novo naučiti veliko stvari, za katere sem bila prepričana, da sem jih znala. Z veseljem vas popeljem na triurno potovanje, na katerem vas bom naučila vsega tega in na vas prenesla vse “aha” momente, ki sem jih doživela, s pomočjo katerih sem napredovala po poti inverzij.

 

Poletite z menoj in pričakujte obilico zabave in smeha, kratkih 30 minut vinyasa flow za ogrevanje jedra in zapestij, ter tolikimi načini za obrat na glavo, da se gotovo najde kakšen, ki je popoln za vas.

 

 

Partnerji konference

Splošni pogoji poslovanja

© 2018 Ljubljana Yoga Conference